Carlos & Mirella Santos David

 

Карлос и Мирела са партньори както на дансинга, така и в живота повече от 10 години. Те се стремят към съвършенство в танца си и непрекъснато се опитват да надскочат границите си.Мотото им е: „Като танцьор никога не спираш да учиш!“ Защото да бъдеш истински професионалист означава да си отдаден на образованието през целия живот.

Двойката е известна и обичана заради своята елегантност, финес и музикалност, както и със своите зрелищни и спиращи дъха шоута. Carlos & Mirella ентусиазират любителите на тангото по целия свят със своя естествен, хумористичен и добре структуриран начин на преподаване.

С техническата подготовка на Мирела, която е завършила Dance Academia, и дългогодишния опит на Карлос в чужбина, те формират танцова двойка, която се допълва взаимно във всички области. Всяка година Карлос и Мирела летят до Буенос Айрес, за да учат от извора и да представят Холандия на Световното първенство. 

От 2016 до 2019, всяка година се класират на финалите! Карлос и Мирела са носители и на следните титли:

Първо място на UK London Tango Championship 'Tango Stage' 2018, Първо място на Официалния европейски шампионат по танго „Tango de Pista“ 2017, Първо място на UK London Tango Championship 'Tango de Pista' 2017, Първо място в Шампионат по немско танго „Tango de Pista“ 2016.

Участват на една сцена с Андреа Бочели на стадион Антвеп през 2018 г. и са поканени отново за втори път през 2020 г. за концерти с него в Париж и Антверпен. Били са съдии в танго състезания в Италия, Германия и Русия.

Стаматис Катаропулос

 

Стаматис танцува танго от 2004 г. През 2006 г. започва да преподава и организира първите си милонги, където започва да прави първите си стъпки като Tango DJ.

Като танцьор и като учител той винаги набляга на музикалността, което му помага да стане Tango DJ, формирайки много личен стил в музикалните му избори. Чувствителен към пулсациите на дансинга и подхранван от интензивния си опит като танцьор, той съставя селекции, съобразени с атмосферата на всяка милонга, за да зарадва танцьорите.

Във всяка танда Стаматис търси баланс между тонус и мекота. С предпочитания към тангото от 30-те до 50-те години, създаването на атмосфера и енергия е негов приоритет.

Той е организирал много важни международни танго събития като 1-ви и 2-ри Солунски танго фест, Chalkidiki Tango Marathon, както и много други местни събития.

Свирил е на всички местни милонги в Солун и много други градове в Гърция, международни събития и фестивали в Гърция и чужбина (Италия, Русия, Германия, Сърбия, Кипър, България, Турция).

Васил Адамов

 

Изучава аржентинско танго от 2004 г. В периода 2006-2008 пътува до Буенос Айрес , където взима интензивно участие в класовете на големите имена на световната танго сцена.

Като танцьор и преподавател, Васил познава и улавя безпогрешно настроението на дансинга.

Неговата музика е елегантна, танцувална и ритмична.

Мата Джорева

 

Тя подбира музиката, така както рисува – с емоция и страст!

Нейните танди са цветни, мелодични и танцувални!

Мата ще ви вдъхнови с красива музика и щипка предизвикателство.

TOP